За сайта NextDayDeal

NextDayDeal е иновативна платформа, чрез която можете да закупите желан продукт на преференциална цена, с безплатна доставка до посочения от Вас адрес или най-близкия до Вас офис на Еконт. 

Офертите ще се предлагат от наши партньори, за ограничен период от време или до изчерпване на количествата. Информацията като времетраене на офертата и доставчик ще бъде индивидуална, и ще бъде посочена на сайта ни.

Продуктите, които ще можете да закупите от NextDayDeal.com ще бъдат от различни продуктови категории и до известна степен ще бъдат съобразени с Вашите нужди. В тази връзка Ви молим, да ни пишете за желаните от Вас продукти, а ние ще направим всичко възможно да удовлетворим желанията Ви.

Атрактивните цени, които ще постигаме са благодарение на дългогодишен търговски опит и изградено добро сътрудничество с нашите партньори.

С цел, да улесним максимално вашите поръчки, Ви предлагаме различни видове начини на плащане, от които може да се възползвате. Бихте могли да заплатите поръчания от Вас артикул при получаване на пратката с наложен платеж, да направите банков трансфер по посочената от нас сметка, да заплатите с дебитна/кредитна карта,  да се възползвате от услугата на УниКредит Консюмър Файнансиг за закупуване на стоки на кредит, както и да извършите Вашето плащане през системите на  ePay.bg или PayPal  

Ако все пак изпуснете оферта, предлагана на сайта ни NextDayDeal.com, не се демотивирайте! Можете да заявите продукта чрез меню "Минали оферти", като натиснете бутона "По заявка". Екипът ни ще получи Вашата заявка и в най-кратък срок ще се свърже с Вас, за да Ви информира за срока на доставка.

Моля, преди да пристъпите към Вашата поръчка, да се запознаете с нашите Общи условия и ако все пак имате някакви въпроси или нужда от съдействие, да ни пишете на имейл: support@nextdaydeal.com.