Плащане и доставка

Уважаеми клиенти,

Преди да финализирате Вашата поръчка, моля запознайте се с нашите Общи условия и условията, касаещи заплащане и доставка на поръчани стоки от сайта www.nextdaydeal.com.
С цел, да улесним максимално Вашите поръчки, Ви предлагаме различни видове начини за разплащане, от които може да се възползвате. 

Начини на плащане

1. Наложен платеж 

При получаване на пратката, независимо, дали доставката е 'до врата' или 'офис на ЕКОНТ' е необходимо да заплатите на куриера дължимата сума по Вашата поръчка.

2. Банков превод 

В полза на: Юнайтед Трейд Груп ЕООД
При банка: Уникредит Булбанк АД
IBAN:  BG95UNCR70001523078586
BIC: UNCRBGSF
Основание: Номер на Вашата поръчка/Вашите две имена

3. ePay.bg  

Плащате през Вашия акаунт чрез системата на www.epay.bg 


4. PayPal

Плащате през Вашия акаунт в PayPal.com

5. Дебитна/Кредитна карта Visa или Master Card

Сигурно плащане с Вашата дебитна/кредитна карта  Visa или Master Card

Възможно е Вашата банка издател да изисква допълнително потвърждение/парола за осъществяване на плащането. 

Доставка

Доставката на стоки, закупени от сайта www.nextdaydeal.com е БЕЗПЛАТНА.

Пратките доставяме в цялата страна с куриерска компания Еконт Експрес.
Срокът за доставка на стоки, закупени от сайта www.nextdaydeal.com, за които е получено плащане, до посочения от потребителя адрес е от 24 (двадесет и четири) часа до 3 (три) работни дни, след получаване на потвърждение на поръчката, като срокът може да бъде удължен при официалните празници и/или почивни дни със срока на неработните дни. Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което потребителят следва да бъде своевременно уведомен. 

*При получаване на Вашата поръчка и след като се уверите, че няма нарушения по опаковката на стоката и самия продукт моля, подпишете Приемо-предавателния протокол, който куриерът на Еконт Експрес ще Ви предостави попълнен с Вашите данни и номер на поръчка.