Как да поръчам?

Здравейте, 

Благодарим Ви, че посетихте сайта ни www.nextdaydeal.com.

Важно е да знаете, че направата на поръчка може да се извърши от регистрирани вече потребители, както и от тези, които не желаят да се регистрират на сайта ни. Оставяме на Вас да прецените! 

Ето и стъпките за направа на поръчка:

1. Разгледайте в детайли нашата оферта на страница "Текуща оферта", под снимката на текущата оферта, можете да намерите подробно описание на продукта, както и информация за фирмата Доставчик. 

2. Определете количеството, което желаете да закупите с бутона "минус" или "плюс" (минимум брой за поръчка - 1бр., а максимум количество, което може да закупи един потребител е 5 бр.) 

3. Ако желаете и бихте искали да споделите офертата ни с Ваши приятели и близки, можете да го направите  чрез някои от линковете на социалните страници, които са разположени преди "Информация за продукта и доставчика"  под бутона "купи" . Натиснете съответния линк към социалната мрежа и така Вие споделяте офертата на сайта ни. 

4. След като сте уточнили количеството, което желаете да закупите, моля натиснете бутона "Купи". Линка ще направи директна препратка към Вашата количка. 

5. От ляво на страница "Количка" трябва да изберете една от следните опции:

"Създай нов профил" - това означава, че Вие ще имате профил в нашата страница, чрез който ще можете по всяко едно време да преглеждате  поръчките си, текущи и минали. Също така е важно, да знаете, че Вашите лични данни, предоставени на Юнайтед Трейд Груп ЕООД, пряко или чрез сайта www.nextdaydeal.com, са защитени. Юнайтед Трейд Груп ЕООД е вписан в "Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри" с идентификационен № 428659.

Ако изберете опция "Създай нов профил" - моля попълнете данните си в полетата отдясно:

ДАННИ НА АКАУНТА

*Имейл /ел.поща/ - на този адрес ще получавате всички известия свързани с Вашите поръчки. При регистрация ще получите имейл за потвърждение на електронната Ви поща. 

*Парола - изберете парола, която ще помните лесно и която само Вие ще знаете. 

*Име - моля уверете се, че сте изписали името си правилно, за предпочитане е да изпишете името си на кирилица.

*Фамилия - моля уверете се, че сте изписали името си правилно, за предпочитане е да изпишете името си на кирилица. 

Ако желаете да бъдете информирани относно наши предстоящи оферти, тогава кликнете върху бутона " Абонамент за Бюлетин" след което натиснете бутона "Регистрация".

 "Вече имам профил" - ако изберете тази опция, това означава, че Вие вече сте регистриран потребител в сайта ни. Отдясно под ДАННИ НА АКАУНТА моля въведете Вашия имейл /ел. поща/, с който сте се регистрирали на сайта, както и Вашата парола, след което натиснете бутона "Вход".

"Продължи без регистрация" - ако изберете тази опция в дясно под ДАННИ НА АКАУНТА, моля въведете адрес на електронната си поща /имейл/, на който желаете, да получите потвърждението за поръчката и всички свързани кореспонденции с нея, до приключването и. Моля, попълнете имената си и се уверете, че са изписани правилно. За предпочитане е да изпишете Вашите имена на Кирилица.

Следващата стъпка е свързана с метода на доставка, натиснете върху иконката на "Еконт Експрес". 

Попълнете адрес на доставка. Моля уверете се, че посочения адрес е пълен, а ако трябва да предоставите допълнителна информация моля допълнете я в Забележка към поръчката. 

Продължете към избора си за "НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ":

  • Наложен платеж
  • Банкво трансфер
  • PayPal
  • Epay 

След като вече сте избрали съответния начин на плащане моля отбележете, че приемате нашите Общи Условия   и кликнете вурху бутона "Плати"

Ако успешно сте минали всички стъпки по направата на Вашата поръчка ще видите изписано следното съобщение:

"Благодарим Ви за поръчката! Ще получите имейл с потвърждение, когато поръчката е изпратена."

При нужда от съдействие по направа на поръчка или от всякаква допълнително необходима информация моля пишете ни на: support@nextdaydeal.com или се свържете с нас на тел.: 0879188009